2024-03-08
Mora Contract Manufacturing förstärker säljorganisationen

Mora Contract Manufacturing är glada över att välkomna Andreas Wessung till organisationen. ”Rekryteringen är ett viktigt steg i Mora Contract Manufacturing:s strategi att flytta fram sin position som en legotillverkare med ambitioner att markera en tydlig plats på marknaden," säger Johan Molin, VD för Mora Contract Manufacturing.

 

Andreas Wessung kommer med sin bakgrund inom teknisk industri och sitt affärsstratgiska kunnande hjälpa Mora Contract Manufacturing att ta steget som krävs för att sätta avtryck hos befintliga och nya kunder. Andreas antar en position som Key Account Manager på Mora Contract Manufacturing från och med augusti 2023.

Om Mora Contract Manufacturing (MCM):

Mora Contract Manufacturing är en högkvalitativ leverantör inom verkstadsindustrin med specialiserat fokus på metallprodukter. Med lång erfarenhet och brett kunnande utför MCM krävande arbeten inom metallbearbetning och legotillverkning. Företaget ägs av Eitrium AB och har etablerat sig som en pålitlig partner för kunder som kräver högkvalitativa och tekniskt avancerade metallkomponenter.