2024-03-08
Mora Contract Manufacturing tillkännager strategisk säljrekrytering

Mora Contract Manufacturing är glada över att välkomna Jonas Wassdahl, tidigare ägare till InstaCNC, till organisationen. Rekryteringen kommer ytterligare befästa vår position som en legotillverkare med teknisk spetskompetens och möjliggöra ännu bättre support för våra kunders unika behov," säger Johan Molin, VD för Mora Contract Manufacturing.

 

Jonas Wassdahl, ägare av InstaCNC, kommer att spela en avgörande roll för Mora Contract Manufacturings framtida arbete genom att anta en position som teknisk säljare på Mora Contract Manufacturing. Hans breda kunskap inom design och konstruktion förväntas vara en värdefull tillgång för Mora Contract Manufacturing:s kunder och ytterligare stärka företagets erbjudande.

Om Mora Contract Manufacturing (MCM):

Mora Contract Manufacturing är en högkvalitativ leverantör inom verkstadsindustrin med specialiserat fokus på metallprodukter. Med lång erfarenhet och brett kunnande utför MCM krävande arbeten inom metallbearbetning och legotillverkning. Företaget ägs av Eitrium AB och har etablerat sig som en pålitlig partner för kunder som kräver högkvalitativa och tekniskt avancerade metallkomponenter.

Om InstaCNC:

InstaCNC är specialiserade på tillverkning av fåstycksdetaljer med korta ledtider. Företaget erbjuder prototyper, maskindelar, fixturer och verktyg med hög precision. Genom CNC-bearbetning och plåttillverkning levererar InstaCNC komponenter av högsta kvalitet och är känt för att erbjuda korta ledtider på avancerad tillverkning med ett digitalt orderflöde.