Våra tjänster

Välkommen till MCM, en högkvalitativ leverantör inom verkstadsindustrin med fokus på plåt- och metalltillverkning. Vi kan hjälpa dig med de flesta industriella behov, oavsett om det gäller serieproduktion eller specialtillverkning och prototyper.

 

 

MCM erbjuder tjänster som omfattar hela produktionsprocessen – från idé till färdig produkt, med fokus på svensk kvalitet och precision. Vår fabrik i Mora är utrustad med den senaste tekniken för att garantera effektivitet och högsta kvalitetsstandard.

 

Vi arbetar med tjänster som skärning, svetsning, montering och efterbearbetning för fordonskomponenter, telekommunikationsmaster, solpaneler med mera. Vi förstår vikten av anpassningsförmåga i dagens snabbt föränderliga industriella miljö och är därför utrustade för att hantera både storskaliga och småskaliga projekt med samma engagemang och kvalitet. Genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknik strävar vi efter att vara din pålitliga partner inom plåt- och metalltillverkning för industrin. 

 

Läs mer om våra olika tjänster: 

 

Kvalitet- och tillit

MCM arbetar med att leverera produkter och tjänster som uppfyller kundens krav och förväntningar. I vårt kontinuerliga kvalitet- och miljöarbete strävar vi efter ständiga förbättringar genom att ständigt utveckla vårt ledningssytem, leveranssäkerhet och att minimera våran miljöpåverkan. Detta uppnår vi genom effektiv tillverkning, hög leveranssäkerhet samt genom att fastställa rutiner för hantering av föroreningar, sortering och transport. MCM är certifierade med ISO 14001, 9001 och även 3834-2.